Τα νέα της αγοράς

Η Nutrimed γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής προσφέροντας ένα «Δώρο Καρδιάς»

Η Nutrimed γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής προσφέροντας ένα «Δώρο Καρδιάς»

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου. Για τη Nutrimed, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής είναι αφιερωμένη στην κοινωνική προσφορά..

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου. Για τη Nutrimed, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής είναι αφιερωμένη στην κοινωνική προσφορά..

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι καίριας σημασίας για τη διατήρηση ενός υγιούς και γερού οργανισμού, ενώ κατέχει και ένα σημαντικότατο ρόλο στην πρόληψη και τη φροντίδα ενάντια σε μία πληθώρα χρονίων νοσημάτων, όπως για παράδειγμα τα καρδιαγγειακά.

Σε αυτά τα πλαίσια, η Nutrimed συμμετέχει στη δράση του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύουκαι προσφέρει ένα δώρο.. καρδιάς, παρέχοντας –στους ασθενείς με παθολογικά ευρήματα- 1 ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο Δίκτυο Διαιτολογικών Γραφείων Τροποποίησης Συμπεριφοράς και Ελέγχου Βάρους NUTRIMED.

Βρείτε το κοντινότερο διαιτολογικό γραφείο του Δικτύου Nutrimed εδώ

Η καμπάνια θα λάβει χώρα πανελλαδικά και θα τελεστεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.

Έτσι, από τις 21 Οκτωβρίου έως και τις 25 Οκτωβρίου 2013, άνδρες & γυναίκες άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι μπορούν να προσέλθουν κατόπιν ραντεβού στα SynIατρεία Πιστοποιημένης Φροντίδας του Δικτύου Iatrica, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν τις παρακάτω εξετάσεις.

• Ολική Χοληστερόλη (TC)
• H.D.L χοληστερόλη (HDL-C)
• L.D.L χοληστερόλη (LDL-C)
• Τριγλυκερίδια αίματος ( TGS)
• Αθηρωματικός Δείκτης

Η δυσλιπιδαιμία σχετίζεται άμεσα με τη διεργασία της αθηροσκλήρωσης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Γνωρίζοντας πως η έγκαιρη διάγνωση των καρδιαγγειακών νοσημάτων αποτελεί την ασφαλέστερη οδό για την αντιμετώπισή τους διαδώστε αυτό το «δώρο καρδιάς» και μοιράστε το σε πολίτες χωρίς ασφαλιστική ικανότητα.

Για την επιβεβαίωση των δικαιούχων είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ τους καθώς και τα εξής δικαιολογητικά:

• Υπεύθυνη δήλωση περί μη ύπαρξης Κοινωνικού Ασφαλιστικού Ταμείου ή ιδιωτικής ασφάλισης υγείας
• Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας) και
• Κάρτα ανεργίας ανω των 12 μηνών ή τελευταία ασφαλιστική ενημερότητα με ημερομηνία ισχύος που έχει παρέλθει

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση ενδιαφέροντος στο www.iatrica.gr ή απευθυνθείτε στον δήμο σας.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους διαιτολόγους του δικτύου Nutrimed, καθώς και τους συναδέλφους: Ζήση Παναγιώτη, Κατσαρού Αλεξία, Λαμπροπούλου Μέμα, Μελίστα Λάμπρο, Μοσχώνη Γεώργιο, Μπερτζελέτο Δημήτρη, Πόγκα Μαρίνα.