Ομιλίες

Ανοιχτή Εκδήλωση με τίτλο «Ο σύγχρονος Επαγγελματίας Διαιτολόγος»

Ανοιχτή Εκδήλωση με τίτλο «Ο σύγχρονος Επαγγελματίας Διαιτολόγος»

Το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει Ανοιχτή Εκδήλωση με τίτλο «Ο σύγχρονος Επαγγελματίας Διαιτολόγος»

 

Το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει Ανοιχτή Εκδήλωση με τίτλο «Ο σύγχρονος Επαγγελματίας Διαιτολόγος» την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο Campus Αμαρουσίου [Σωρού 74].

O Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου και ο Δρ. Γρηγόρης Ρίσβας, με ακόμα τρεις επιτυχημένους επαγγελματίες Διαιτολόγους δίνουν πρακτικές συμβουλές και ενημερώνουν για τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στο επάγγελμα του Διαιτολόγου. Ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν:

– Οι βασικές και προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ο επαγγελματίας διαιτολόγος στην Ελλάδα και την Ευρώπη σήμερα.
– Πρακτικά παραδείγματα για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του σύγχρονου διαιτολογικού γραφείου, καθώς και των μεθόδων προώθησης και επικοινωνίας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
– Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του επαγγελματία διαιτολόγου.

Εισηγητές:

Δρ.Αναστάσιος Παπαλαζάρου, MSc, PhD, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Επιστημονικός Διευθυντής Διαιτολογικών Γραφείων nutrimed
Παρασκευάς Παπαχρήστος, MSc, Διαιτολόγος – Διατροφολός, Ιδρυτής mednutrition.gr
Δρ.Σταυρούλα Στουπή, PhD, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Programme Leader, BSc Dietetics Μητροπολιτικού Κολλεγίου
Δρ.Γλυκερία Ψαρρά, PhD, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Clinical Coordinator, BSc Dietetics Μητροπολιτικού Κολλεγίου
Δρ.Γρηγόρης Ρίσβας, ΜΜedSci, PhD, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Programme Leader, MSc Advanced Dietetic Practice Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210-6199891, κα Ε. Βλάχου και στο e-mail evlachou@metropolitan.edu.gr.

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc Advanced Dietetic Practice, που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το δημόσιο Πανεπιστήμιο Queen Margaret University στο Εδιμβούργο. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Διαιτολογία που παρέχεται στην Ελλάδα.

Περισσότερα για την εκδήλωση και το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο www.mitropolitiko.edu.gr