Δίκτυο Γραφείων

To Σάββατο μαγειρεύουμε θαλασσινά με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στο Athens Metro Mall

To Σάββατο μαγειρεύουμε θαλασσινά με τη σεφ Ντίνα Νικολάου  στο Athens Metro Mall

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
To Σάββατο μαγειρεύουμε θαλασσινά με τη σεφ Ντίνα Νικολάου
στο Athens Metro Mall

 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall (σταθμός Μετρό Αγ. Δημητρίου), για να μαγειρέψετε παρέα με τη σεφ Ντίνα Νικολάου λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές με κύριο συστατικό τα κατεψυγμένα θαλασσινά.

Από τις 12:00 έως τις 20:00 οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σεφ και να ανακαλύψουν τα μυστικά μοναδικών συνταγών με άρωμα θάλασσας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall, η γνωστή σεφ θα εκτελέσει εύκολες και υγιεινές συνταγές με κατεψυγμένα αλιεύματα, όπως γαρίδες, καλαμαράκια, χταπόδι, φιλέτο γλώσσας και σφυρίδας, συνδυασμένες πάντα με πρώτες ύλες από την πλούσια ελληνική γη.

Η Ντίνα Νικολάου θα σας ταξιδέψει σε θαλασσινές γεύσεις με έξυπνες και οικονομικές λύσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, με πρωτότυπες σαρακοστιανές γεύσεις. Επιπλέον, η διακεκριμένη διατροφολόγος Φωτεινή Κοκκίνου, θα βρίσκεται στο χώρο για να σας ενημερώσει σχετικά με την υψηλή θρεπτική αξία των κατεψυγμένων αλιευμάτων που συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας με την προστατευτική τους δράση έναντι των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τη βελτίωση νοητικών λειτουργιών και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου. Παράλληλα θα αναφερθεί στο ρόλο που έχουν τα ψάρια και τα θαλασσινά στη σύγχρονη και παραδοσιακή Μεσογειακή Διατροφή ενώ, θα παρέχει σημαντικές διατροφικές και χρηστικές συμβουλές για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής εντάσσοντας θαλασσινά πιο ενεργά στην καθημερινότητα μας. Η διατροφολόγος θα απαντά επίσης σε ερωτήσεις και απορίες των επισκεπτών αναφορικά με τα κατεψυγμένα αλιεύματα και τη διατροφή.

Όσοι επισκεφτούν το Σάββατο το Athens Metro Mall για τα ψώνια τους ή και για μία χαλαρή βόλτα, θα ταξιδέψουν στη γεύση μοναδικών θαλασσινών δημιουργιών και θα ενημερωθούν για το πόσο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μπορούν να φτιάξουν νόστιμα και πλούσια σε θρεπτική αξία γεύματα για όλη την οικογένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Παπαδοπούλου Ειρήνη, τηλ. 210 7236217 (#211), κιν. 6932354212

Τσαμπόκα Λυδία, τηλ. 210 7236217 (#213)