Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Προβιοτικά: σύμμαχος στην καλή υγεία του εντέρου!

Μεγέθυνση κειμένου
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Προβιοτικά: σύμμαχος στην καλή υγεία του εντέρου!

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Προβιοτικά: σύμμαχος στην καλή υγεία του εντέρου!

Ο λόγος για μια ολοκληρωμένη δράση ενημέρωσης από διαιτολόγους σε φαρμακεία της Αττικής
για την υγεία του γαστρεντερικού και το ρόλο των προβιοτκών στην καλή υγεία του εντέρου!

Για έναν ολόκληρο μήνα (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2012) επισκέπτες και πελάτες 50 περίπου φαρμακείων σε ολόκληρη την Αττική, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με διακεκριμένους διαιτολόγους – διατροφολόγους συνεργάτες της ομάδας Nutrimed και να λύσουν απορίες γύρω από την υγεία του γαστρεντερικού, το ρόλο της διατροφής και των προβιοτικών στην υγεία του εντέρου, να λάβουν έντυπο υλικό και να συμβουλευτούν τους διαιτολόγους στη διατροφική αντιμετώπιση γαστρεντερικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η δράση έλαβε χώρα στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης για την υγεία του γαστρεντερικού και το ρόλο των προβιοτικών στην καλή υγεία του εντέρου που διοργανώνει η εταιρεία Douni Health Products (αποκλειστικός αντιπρόσωπος της QUEST στην Ελλάδα) σε συνεργασία με το ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. (Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής).


    


Λίγα λόγια για την καμπάνια ενημέρωσης

Η καμπάνια ενημέρωσης της Douni Health Products με τη συνεργασία του ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. έχει ξεκινήσει ήδη από το 2012 και δίνει στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει και να αναγνωρίσει τα προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος, να αντιληφθεί και να κατανοήσει το ρόλο της διατροφής και την ιδιαίτερη σημασία που μπορούν να έχουν τα προβιοτικά για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και την καλή λειτουργία του εντέρου.
Εάν είστε ανάμεσα σε αυτούς που ενδιαφέρονται για την υγεία του γαστρεντερικού τους … μείνετε συντονισμένοι ώστε να ενημερωθείτε για τις επόμενες δράσεις!

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Πρωινό στην παραλία; Θρεπτικές επιλογές για μικρούς και μεγάλους!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Χωρίς ανταγωνιστή το τένις στη μακροζωία
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Μπαίνουν ετικέτες διατροφικής επισήμανσης στα αλκοολούχα ποτά
  arrowΤο πιάτο μας
 • Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: διατροφικά tips από τον Αναστάσιο Παπαλαζάρου
  arrowMAIN MENU
 • Αλλαντικά & Υγεία
  arrowΤο πιάτο μας
next