Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Δελτίου Τύπου: Το SuperMarketGuru.gr είναι πλέον on air

Μεγέθυνση κειμένου
Δελτίου Τύπου: Το SuperMarketGuru.gr είναι πλέον on air

SuperMarketGuru.gr: Ενημερωθείτε για όλα τα διατροφικά μυστικά του super market στο νέο website της nutrimed SuperMarketGuru.gr!

Η διαθεσιμότητα των τροφίμων στο σπίτι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τι τρόφιμα τελικά θα καταναλώσουμε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η επίσκεψη στο super market είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία του βάρους αλλά και της υγείας μας. Πόσο, όμως, σίγουροι είμαστε ότι κάνουμε σωστές επιλογές; Πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν πέφτουμε στις παγίδες που μας στήνουν; Μήπως βλέπουμε το «τυράκι» της επικοινωνιακής πολιτικής, χωρίς να βλέπουμε την «φάκα» της χαμηλής θρεπτικής αξίας; Μήπως παρασυρόμαστε από τις προσφορές, αγοράζοντας τρόφιμα που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά; Μάθετε πώς θα κάνετε το super market σύμμαχό σας με ένα μόνο click.

Το νέο micro-site της Nutrimed προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη, διασκεδαστική αλλά ταυτόχρονα ενημερωτική πλοήγηση μέσα από έγκυρη γνώση και επιστημονικά δεδομένα.

Οι επισκέπτες, με μία μόνο κίνηση, έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο σύνολο της πληροφορίας, γεγονός που μετατρέπει την πλοήγηση σε μία ευχάριστη εμπειρία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, παρουσιάζει η αρθρογραφία γύρω από τους τρόπους για να οργανώσετε τα ψώνια σας, να επιλέξετε τα κατάλληλα τρόφιμα, να συγκρίνετε τα διάφορα τρόφιμα που κυκλοφορούν ώστε να είστε πάντα κερδισμένοι!

Επισκεφθείτε και εσείς το νέο site SuperMarketGuru.gr για να «οχυρωθείτε» κατάλληλα!

Καλή πλοήγηση & καλές αγορές!


Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του site υλοποιήθηκε από την 
“jetdrops.com”.

 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Πρωινό στην παραλία; Θρεπτικές επιλογές για μικρούς και μεγάλους!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Χωρίς ανταγωνιστή το τένις στη μακροζωία
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Μπαίνουν ετικέτες διατροφικής επισήμανσης στα αλκοολούχα ποτά
  arrowΤο πιάτο μας
 • Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: διατροφικά tips από τον Αναστάσιο Παπαλαζάρου
  arrowMAIN MENU
 • Αλλαντικά & Υγεία
  arrowΤο πιάτο μας
next