Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Στις 29 Μαΐου ανοίγει η «αυλαία» της 11ης Πανεπιστημιάδας Θεάτρου.

Μεγέθυνση κειμένου
Στις 29 Μαΐου ανοίγει η «αυλαία» της 11ης Πανεπιστημιάδας Θεάτρου.

Στις 29 Μαΐου ανοίγει, στο δημοτικό θέατρο "Αστέρια" των Σερρών, η "αυλαία" της φετινής, 11ης Πανεπιστημιάδας Θεάτρου, που θα διαρκέσει ώς τις 12 Ιουνίου.

Στην Πανεπιστημιάδα Θεάτρου συμμετέχουν ερασιτεχνικοί θίασοι φοιτητών από ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας καθώς και θεατρικές ομάδες από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή του θεάτρου, στην πόλη των Σερρών, που σκορπά "χρώμα" και δημιουργικότητα στον τόπο.

"Γνωρίζοντας το αμείωτο ενδιαφέρον της ελληνικής και της ευρωπαϊκής πανεπιστημιακής κοινότητας για το θέατρο και τον πολιτισμό και με την πεποίθηση, ότι τέτοιου είδους και εμβέλειας διοργανώσεις, όπως είναι οι Διεθνείς Πανεπιστημιάδες Θεάτρου, μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη των αναγκαίων διακρατικών σχέσεων στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, παρέχοντας το αναγκαίο βήμα δημιουργίας και έκφρασης στους νέους ανθρώπους για τις πολύ σημαντικές παραστάσεις τους, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών δημιούργησε θεσμικά γεγονότα, πανελλήνιας ανταπόκρισης και διεθνούς ακτινοβολίας, και διοργάνωσε, από το 2004 μέχρι σήμερα, δέκα Πανεπιστημιάδες Θεάτρου, που στην ουσία αποτελούν γιορτές συνεύρεσης, προβολής και ανάδειξης του εγχώριου και του ευρωπαϊκού φοιτητικού θεάτρου" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σοφία Μπιτζίδου.

Εκτός από τις θεατρικές παραστάσεις, το "μενού" της 11ης Πανεπιστημιάδας Θεάτρου περιλαμβάνει σεμινάρια και θεατρικά εργαστήρια.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.


Αναδημοσίευση από: www.news.gr

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Η διατροφή που αγαπά το περιβάλλον
  arrowΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
 • Διατροφικοί σύμμαχοι κατά του στρες
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Διατροφή στο γραφείο: τα πιο συχνά λάθη
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Πώς να χάσετε τα κιλά των γιορτών
  arrowΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 • Καρμίρη Βαρβάρα - Η σημασία της επαρκούς ενυδάτωσης
  arrowMAIN MENU
next