Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Bike Cities: Ποδηλατικές θεματικές διαδρομές στο κέντρο της πόλης.

Μεγέθυνση κειμένου
Bike Cities: Ποδηλατικές θεματικές διαδρομές στο κέντρο της πόλης.

Με αφετηρία τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και, μέσα από σοκάκια της Αθήνας και τρεις διαφορετικές θεματικές διαδρομές, θα οδηγούν τους συμμετέχοντες στη Διπλάρειο Σχολή.

Διασχίζοντας αγαπημένα σημεία της πόλης, όπως ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Πλάκα, το ιστορικό κέντρο και η συνοικία του Ψυρρή, οι συμμετέχοντες θα καταλήγουν στην Πλατεία Θεάτρου για να περιηγηθούν στα έργα της έκθεσης Strange Cities, αλλά και της έκθεσης με τίτλο Παράξενα Ποδήλατα, η οποία φιλοξενείται στον ισόγειο χώρο του κτιρίου.

Διαδρομή 1: Διονυσίου Αρεοπαγίτου & Αμαλίας, Αποστόλου Παύλου, Ψυρρή, Διπλάρειος Σχολή
Διαδρομή 2: Πλάκα, ιστορικό κέντρο, Διπλάρειος Σχολή (Πλατεία Θεάτρου)
Διαδρομή 3: Διονυσίου Αρεοπαγίτου & Αμαλίας, Αποστόλου Παύλου, Κεραμεικός, Πειραιώς, Αθηνάς, Διπλάρειος Σχολή (Πλατεία Θεάτρου)

Ημερομηνίες διαδρομών: Τετάρτη 10/6 Διαδρομή 1, Πέμπτη 11/6 Διαδρομή 2, Παρασκευή 12/6 Διαδρομή 3, Σάββατο 13/6 Διαδρομές 1 & 2, Κυριακή 14/6 Διαδρομές 2 & 3, Δευτέρα 15/6 Διαδρομή 1, Τρίτη 16/6 Διαδρομή 2

Από την Τετάρτη 10 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, 18:00
Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, 11:30 & 18:00
Διάρκεια διαδρομής: 1 ώρα περίπου
Δηλώσεις συμμετοχής: bikecities@onassis.gr
Από 18 ετών και άνω (παρακαλούμε να αναφέρετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την επιθυμητή ημέρα και ώρα συμμετοχής). Πληροφορίες: 2130178049
Διαδρομές και όροι συμμετοχής: http://www.sgt.gr/gr/programme/event/2230
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά διαδρομή: 25
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Χρήσιμες πληροφορίες: Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στη δράση με το δικό τους ποδήλατα και θα πρέπει να έχουν μαζί τους λουκέτο ασφαλείας, προκειμένου να κάνουν χρήση των ειδικών θέσεων στάθμευσης που θα βρίσκονται μέσα στη Διπλάρειο.

Έκθεση Παράξενα Ποδήλατα: H Αθήνα μέσα από ποδήλατα περασμένων δεκαετιών, τα οποία υπενθυμίζουν τη γοητεία του κλασικού design. Νοσταλγία μέσα από vintage εκθέματα που μας ταξιδεύουν σε μια εποχή κατά την οποία το ποδήλατο αποτελούσε σημαντικό μέσο μετακίνησης εντός και εκτός πόλης, ζωντανεύοντας τις πρώτες μας αναμνήσεις. Η έκθεση Παράξενα Ποδήλατα ανοίγει τις πόρτες της στο ισόγειο της Διπλαρείου Σχολής την Τετάρτη 10 Ιουνίου και, εκτός των ποδηλάτων, θα φιλοξενήσει και αντίστοιχο αρχειακό φωτογραφικό υλικό.
Διπλάρειος Σχολή, Ισόγειο. Από την Τετάρτη 10 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 (12:00-21:00)

Εργαστήριο για τα πλεονεκτήματα της σωστής χρήσης του ποδηλάτου. Γιατί να χρησιμοποιούμε ποδήλατο στην πόλη και πώς επιλέγουμε το κατάλληλο για τις ανάγκες μας; Βασικές αρχές ασφαλούς οδήγησης και πρακτικές συμβουλές, πιθανά τεχνικά προβλήματα και οι λύσεις τους, η σημασία του σέρβις στην καθημερινή ασφάλεια, αλλά και ποια είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ και πώς τα επιλέγουμε.
Διπλάρειος Σχολή, Ισόγειο. Την Τετάρτη 10, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 (19:30) 

Οι συμμετέχοντες που θα βρεθούν στο χώρο με το ποδήλατό τους θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν επί τόπου συμβουλές για απλά τεχνικά θέματα που τους απασχολούν.

Πληροφορίες: 213 0178049
Είσοδος ελεύθερη


Αναδημοσίευση από: www.entertainment.in.gr

Άλλα άρθρα
nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Τρεφόμαστε ισορροπημένα και ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Προδιαβήτης: η πρόληψη είναι δύναμη!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Κράτα τις μικρές απολαύσεις της διατροφής σου τρώγοντας ισορροπημένα
  arrowΤο πιάτο μας
 • Τips για να κάνετε τη διατροφή σας πιο φιλική για την καρδιά
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Αρχαίοι σπόροι: γιατί να τους βάλουμε στη διατροφή μας;
  arrowΤο πιάτο μας
next