Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019

Τσικνή Χρυσούλα

Μεγέθυνση κειμένου
Τσικνή Χρυσούλα

 Η Τσικνή Χρυσούλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας. Το 2007 αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αλιβερίου με βαθμό «Άριστα:19,4/10». Είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης της Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στην «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή» το 2013 από το ίδιο ίδρυμα. Το 2011 έως το 2011 συμμετείχε σε 2 ερευνητικά προγράμματα στα οποία μελέτησε την επίδραση της συχνότητας γευμάτων τόσο σε άτομα με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη, όσο και σε γυναίκες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών. Το 2010 έως 2011 συμμετείχε στην πρακτική άσκηση κατά το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που έλαβε χώρα στα νοσοκομεία N.I.M.T.Σ και ΓΝΑ “ΛΑΪΚΟ”. Το 2011 δημοσίευθηκε η πτυχιακή της μελέτη ως αναρτημένη ανακοίνωση στο 4ο Συμπόσιο των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης. Το συγγραφικό της έργο αφορά τη συμμετοχή σε ομάδα συγγραφής σχετικά με την εκπόνηση εντύπων, ηλεκτρονικών οδηγών καθώς και τη δημιουργία ερωτηματολογίων ισορροπημένης διατροφής και σωματικής δραστηριότητας που απευθύνονταν στον εφηβικό πληθυσμό. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε ενημερώσεις τοπικών νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων αλλά και λυκείων.

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Η ευεργετική δράση του καφέ απέναντι στη Νόσο Alzheimer: Νέα μελέτη!
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Το σωστό πρωινό ξεκινάει από το super market!
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Προϊόντα ολικής άλεσης… πόσο εύκολα τα αναγνωρίζουμε;
    arrowΤο πιάτο μας
  • Η διατροφή που νικά τη χοληστερόλη: Ένα πλάνο και πληροφορίες
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Προϊόντα ολικής άλεσης: Ήρθε η ώρα να τα βάλεις στη διατροφή σου!
    arrowΤο πιάτο μας
next