Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Καπίρη Ελπινίκη

Μεγέθυνση κειμένου
Καπίρη Ελπινίκη

Η Καπίρη Ελπινίκη είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο ερευνητικό πρόγραμμα «Διατροφή και κληρονομικότητα στην παιδική ηλικία» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο ίδιο πανεπιστήμιο με αντικείμενο την Κλινική Διατροφή. Κατά την εκπόνηση της διπλωματικής της εργασίας ασχολήθηκε με τις Διαταραχές στο Φάσμα του Αυτισμού, τις διαιτητικές συνήθειες και την εντερική μικροχλωρίδα των παιδιών αυτών.

Από το 2009 μέχρι σήμερα παρακολουθεί ιδιωτικά άτομα που χρήζουν διατροφικής παρακολούθησης, ενώ έχει συνεργαστεί και με φαρμακεία. Κατά το έτος 2012 – 2013 ασχολήθηκε και με την καλλιέργεια, την αγροτική παραγωγή και την ανατροφή οικόσιτων ζώων.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια – συνέδρια Διατροφής και Διαιτολογίας, Παιδιατρικής και Ψυχολογίας.
 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Ελπίδες για το Αλτσχάιμερ! Έφυγαν τα κύτταρα «ζόμπι», εξαφανίστηκε και η άνοια
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Οδηγίες από το υπουργείο Υγείας για τη διατροφή των παιδιών
    arrowΠΑΙΔΙ
  • 7 τρόποι για να αυξήσεις την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών τροφών που καταναλώνεις
    arrowΤο πιάτο μας
  • Γιατί τρώμε χωρίς να πεινάμε;
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Αντιοξειδωτικά: η φυσική άμυνα του οργανισμού σου!
    arrowΤο πιάτο μας
next