Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Καπίρη Ελπινίκη

Μεγέθυνση κειμένου
Καπίρη Ελπινίκη

Η Καπίρη Ελπινίκη είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο ερευνητικό πρόγραμμα «Διατροφή και κληρονομικότητα στην παιδική ηλικία» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο ίδιο πανεπιστήμιο με αντικείμενο την Κλινική Διατροφή. Κατά την εκπόνηση της διπλωματικής της εργασίας ασχολήθηκε με τις Διαταραχές στο Φάσμα του Αυτισμού, τις διαιτητικές συνήθειες και την εντερική μικροχλωρίδα των παιδιών αυτών.

Από το 2009 μέχρι σήμερα παρακολουθεί ιδιωτικά άτομα που χρήζουν διατροφικής παρακολούθησης, ενώ έχει συνεργαστεί και με φαρμακεία. Κατά το έτος 2012 – 2013 ασχολήθηκε και με την καλλιέργεια, την αγροτική παραγωγή και την ανατροφή οικόσιτων ζώων.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια – συνέδρια Διατροφής και Διαιτολογίας, Παιδιατρικής και Ψυχολογίας.
 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Καλοκαιρινές εξορμήσεις: ιδέες για θρεπτικά snacks!
    arrowΓια κάθε στιγμή
  • Τι να φάω για πρωινό το καλοκαίρι; Βάλε φαντασία!
    arrowΓια κάθε στιγμή
  • Ενυδάτωση: το σημείο SOS του καλοκαιριού!
    arrowΓια κάθε στιγμή
  • Τα snacks της ηλιοθεραπείας
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Ισορροπημένο πρωινό με μπισκότα γίνεται; Μα φυσικά!
    arrowΤο πιάτο μας
next