Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Καπίρη Ελπινίκη

Μεγέθυνση κειμένου
Καπίρη Ελπινίκη

Η Καπίρη Ελπινίκη είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο ερευνητικό πρόγραμμα «Διατροφή και κληρονομικότητα στην παιδική ηλικία» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο ίδιο πανεπιστήμιο με αντικείμενο την Κλινική Διατροφή. Κατά την εκπόνηση της διπλωματικής της εργασίας ασχολήθηκε με τις Διαταραχές στο Φάσμα του Αυτισμού, τις διαιτητικές συνήθειες και την εντερική μικροχλωρίδα των παιδιών αυτών.

Από το 2009 μέχρι σήμερα παρακολουθεί ιδιωτικά άτομα που χρήζουν διατροφικής παρακολούθησης, ενώ έχει συνεργαστεί και με φαρμακεία. Κατά το έτος 2012 – 2013 ασχολήθηκε και με την καλλιέργεια, την αγροτική παραγωγή και την ανατροφή οικόσιτων ζώων.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια – συνέδρια Διατροφής και Διαιτολογίας, Παιδιατρικής και Ψυχολογίας.
 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Διατροφή και ψυχική υγεία: ποια είναι η σχέση μεταξύ τους;
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Πρωινό και snacks χωρίς γλουτένη
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Κυριακάτικο brunch στο σπίτι: εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
    arrowΓια κάθε στιγμή
  • Απαντώντας σε σημαντικά ερωτήματα γύρω από την παιδική-εφηβική παχυσαρκία
    arrowΠΑΙΔΙ
  • 29 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
next