Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Ιωάννα Παπαδοπούλου

Μεγέθυνση κειμένου
Ιωάννα Παπαδοπούλου

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης της Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πρακτική της άσκηση πραγματοποιήθηκε στο τμήμα Διατροφής του Νοσοκομείου «ΠΓΝΑ Ευαγγελισμός» και του Νοσοκομείου-Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου». Κατά την εκπόνηση της πτυχιακής της μελέτης ασχολήθηκε με τη διαχείριση των ειδικών διαιτολογικών κινδύνων για ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια σε ενδονοσοκομειακό περιβάλλον. Το 2013 απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Κλινική Διατροφή και Διατροφή Δημόσιας Υγείας από τη Σχολή Ιατρικών Επιστημών του University College London. Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής, συμμετείχε σε μελέτη του Institute of Child Health του Λονδίνου με θέμα την επίδραση του χαμηλού βάρους γέννησης στη σύσταση σώματος κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

Από το 2014 έως το 2016, εργάστηκε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των Μαιευτηρίων Μητέρα, ΙΑΣΩ, Ρέα και Γαία με αντικείμενο την εντερική και παρεντερική διατροφή. Από το 2014, εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και αναλαμβάνει το σχεδιασμό εξατομικευμένων διατροφικών πλάνων αλλά και την παροχή συμβουλών και την καθοδήγηση σε άτομα που επιθυμούν τη διαχείριση του βάρους τους και τη βελτίωση της διατροφής και της υγείας τους.

Έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων που σχετίζονται με τη διατροφή και την υγεία.

Η συνεργασία της με την Nutrimed ξεκίνησε το 2017. 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Πρωινό στην παραλία; Θρεπτικές επιλογές για μικρούς και μεγάλους!
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Χωρίς ανταγωνιστή το τένις στη μακροζωία
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Μπαίνουν ετικέτες διατροφικής επισήμανσης στα αλκοολούχα ποτά
    arrowΤο πιάτο μας
  • Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: διατροφικά tips από τον Αναστάσιο Παπαλαζάρου
    arrowMAIN MENU
  • Αλλαντικά  &  Υγεία
    arrowΤο πιάτο μας
next