Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Τα παιδιά μαθαίνουν να τρέφονται σωστά

Μεγέθυνση κειμένου

Η nutrimed για 4η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στις «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» μια πρωτοποριακή δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στόχο έχει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές της ευγενούς άμμιλας, της ανοχής στην διαφορετικότητα ,της συνεργασίας, του δίκαιου παιχνιδιού, αρχές που θα τα κάνουν καλύτερους αθλητές μα πάνω απ όλα καλύτερους ανθρώπους.

Φέτος 40 διαιτολόγοι και 40 ψυχολόγοι θα επισκεφτούν 128 αθλητικές ακαδημίες στους 51 Νομούς της χώρας, θα βρεθούν κοντά σε 13.000 μικρούς αθλητές και 500 προπονητές, θα παίξουν και θα μάθουν σε ενα παιχνίδι την επιμέλεια του οποίου έχει ο Παντελής Αντωνίου.

Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, ο Κυριάκος Ρέππας και ο Γρηγόρης Ρίσβας μαζί με τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου, μέσα από διαδραστικές ομιλίες θα ενημερώσουν 5000 γονείς σε 7 μεγάλες αθλητικές γιορτές, στα μεγαλύτερα στάδια της χώρας. Το πρώτο φεστιβάλ είναι στην Θεσσαλονίκη στις 18/11, ενώ θα ακολουθήσει η Πάτρα, το Ηράκλειο, η Αθήνα ο Βόλος, η Ξάνθη και πάλι η Αθήνα τον Μάιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου απαντάει στα παιδιά...nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Όλα για το πρωινό και 4 εύκολες συνταγές
  arrowΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
 • Γίνεται η σαλάτα σάντουιτς; Γίνεται!!
  arrowΤο πιάτο μας
 • Ενδιάμεσα γεύματα: γιατί είναι σημαντικά;
  arrowΤο πιάτο μας
 • Επιστροφή στο σωστό βάρος μετά τις γιορτές
  arrowΓια κάθε στιγμή
 • Τυρί χαμηλό σε λιπαρά... To προϊόν για ισορροπία, γεύση και μειωμένες θερμίδες στο πιάτο μας
  arrowΤο πιάτο μας
next