Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Τα παιδιά μαθαίνουν να τρέφονται σωστά

Μεγέθυνση κειμένου

Η nutrimed για 4η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στις «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» μια πρωτοποριακή δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στόχο έχει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές της ευγενούς άμμιλας, της ανοχής στην διαφορετικότητα ,της συνεργασίας, του δίκαιου παιχνιδιού, αρχές που θα τα κάνουν καλύτερους αθλητές μα πάνω απ όλα καλύτερους ανθρώπους.

Φέτος 40 διαιτολόγοι και 40 ψυχολόγοι θα επισκεφτούν 128 αθλητικές ακαδημίες στους 51 Νομούς της χώρας, θα βρεθούν κοντά σε 13.000 μικρούς αθλητές και 500 προπονητές, θα παίξουν και θα μάθουν σε ενα παιχνίδι την επιμέλεια του οποίου έχει ο Παντελής Αντωνίου.

Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, ο Κυριάκος Ρέππας και ο Γρηγόρης Ρίσβας μαζί με τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου, μέσα από διαδραστικές ομιλίες θα ενημερώσουν 5000 γονείς σε 7 μεγάλες αθλητικές γιορτές, στα μεγαλύτερα στάδια της χώρας. Το πρώτο φεστιβάλ είναι στην Θεσσαλονίκη στις 18/11, ενώ θα ακολουθήσει η Πάτρα, το Ηράκλειο, η Αθήνα ο Βόλος, η Ξάνθη και πάλι η Αθήνα τον Μάιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου απαντάει στα παιδιά...nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Tα snacks της παραλίας για μικρούς και μεγάλους!
  arrowΓια κάθε στιγμή
 • Στιγμιαίος καφές: ξέρεις να τον φτιάχνεις σωστά;
  arrowΤο πιάτο μας
 • Έτοιμος για παραλία! Πρωινό έφαγες;
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Όλα για τη γλυκιά γεύση και πώς θα την εντάξουμε στη διατροφή μας
  arrowΤο πιάτο μας
 • Γιατί το πρωινό είναι τόσο απαραίτητο για τα παιδιά;
  arrowΠΑΙΔΙ
next