Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

O Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει την Ημέρα Καφέ!

Μεγέθυνση κειμένου
O Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει την Ημέρα Καφέ!

 
Ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος τιμώντας την ιστορία του από το 1919, γιορτάζει φέτος την 1η Οκτωβρίου, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, την Ημέρα του Καφέ, με πολλές παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις.

Την Ημέρα του Καφέ επιλεγμένες καφετέριες και καφενεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα κερνούν τον καφέ που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα συντροφεύει τις ιδιαίτερες μας στιγμές, ενώ παράλληλα διαγωνισμοί και πλούσια δώρα θα μας περιμένουν στη σελίδα του Λουμίδης Παπαγάλος στο facebook.

Επιπλέον, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 02 Οκτωβρίου, ο Λουμίδης Παπαγάλος θα συμμετάσχει ακόμα μια χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή του καφέ, το Coffee Festival, που θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την αντίκα του Λουμίδη Παπαγάλου που θα κερνά τον αγαπημένο μας καφέ στο πλαίσιο του coffee festival και του εορτασμού τις ιδιαίτερης αυτής γιορτής, ενώ παράλληλα θα προσφέρεται cold brew από χαρμάνι ελληνικού καφέ

Σας προσκαλούμε λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί, την αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια, παρέα με τη μοναδική γεύση και το πλούσιο άρωμα που κάνουν τον Λουμίδης Παπαγάλος έκαστο στο είδος του!

Ας γιορτάσουμε και φέτος την ημέρα του καφέ όπως της αξίζει: παρέα με έναν Λουμίδης Παπαγάλος!

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τα σημεία που θα κερνούν καφέ Λουμίδη Παπαγάλο ενημερωθείτε στο site του Λουμίδης Παπαγάλος και στο LoumidisPapagalos 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Ήξερες ότι η υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος περνάει…από το έντερο;
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • 3 tips για να δίνεις το 100% σου στην προπόνηση
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Πώς θα έχει το παιδί μου περισσότερη ενέργεια στο σχολείο;
  arrowΠΑΙΔΙ
 • Ενσυνείδητη διατροφή: ήρθε η ώρα να ακούσεις το σώμα σου!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Ελληνικός καφές: πάντα στην καρδιά μας! Και tips για να τον απολαύσετε
  arrowΤο πιάτο μας
next