Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

2η χρονιά Healthy Diet Awards

Μεγέθυνση κειμένου
2η χρονιά Healthy Diet Awards

Healthy Diet Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την καινοτομία των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, που προάγουν την καλή υγεία. Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε αυτή τη χρονιά λόγω της πανδημίας του SARS-CoV-2 έχουμε στόχο να αναδείξουμε την αξιέπαινη επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της διατροφής και των υπηρεσιών συμβάλλοντας στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Τα βραβεία αποτελούν για τους νικητέςμια ένδειξη αναγνώρισης αλλά ταυτόχρονα και μια προστιθέμενη αξία στις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε.

Τα Healthy Diet Awards, διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά,από την εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias Communications, που επί σειρά ετών έχει δημιουργήσει και καθιερώσει επιτυχημένους θεσμούς βραβείων. Στόχος μας είναι τη δεδομένη στιγμή να διατηρήσουμε σθεναρή την επικοινωνία και να αναδείξουμε τον κλάδο υγιεινών τροφίμων, ποτών και υπηρεσιών έτσι ώστε να γνωρίσουμε στο ευαισθητοποιημένο κοινό τις επιχειρήσεις που υπηρετούν με σεβασμό την καινοτομία συνθέτοντας προϊόντα με πιο υγιεινό διατροφικό προφίλ που επιδιώκουν την καλύτερη ποιότητα ζωής και την καλή μας υγεία.
Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, ποτών, όπως επίσης και υπηρεσίες συναφείς με την φιλοσοφία του healthyliving.

Ο Γεώργιος Μπόσκου, Χημικός Τροφίμων, Αναπληρωτής Καθηγητής, στη Σχολή Επιστημών Υγεία &Αγωγής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής επισημαίνει: “Είναι πολύ σπουδαίο να είσαι σε θέση να αναπτύξεις μια τάση και ένα σκεπτικό αριστείας στους επαγγελματίες των τροφίμων και της διατροφής. Εν τέλει θα ωφεληθεί ο καταναλωτής και μακροπρόθεσμα θα βελτιωθεί η δημόσια υγεία και η κοινωνική ευεξία. Πιστεύω ότι οι θεσμοί βράβευσης όπως τα Healthy Diet Awards θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του κλάδου των τροφίμων αλλά και την ανάπτυξη καινοφανούς επιχειρηματικότητας».

Η διάδοση του θεσμού στους επαγγελματίες του χώρου θα βοηθήσει στην περαιτέρω προώθηση ενός υγιεινού μοντέλου ζωής με στόχο την αναβάθμιση του κλάδου και τη δυναμική ανάπτυξη του.

Τα βραβευμένα προϊόντα αποκτούν την δυνατότητα να φέρουν στην συσκευασία τους την ειδική σήμανση ενημέρωσης του καταναλωτή, ότι το συγκεκριμένο προϊόν αξιολογήθηκε διατροφολογικά και αναδείχθηκε από καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο https://www.healthydietawards.gr/ και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.
 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Πρωινό τη Μεγάλη Εβδομάδα: νηστίσιμες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους
  arrowΓια κάθε στιγμή
 • Ταχίνι σύμμαχος της νηστείας και όχι μόνο!
  arrowΓια κάθε στιγμή
 • Πρωινό για γερό ανοσοποιητικό: ενίσχυσε τη φυσική άμυνα του οργανισμού σου!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Περιόρισε τη ζάχαρη, κράτα τη γεύση: τα tips που χρειάζεσαι!
  arrowΤο πιάτο μας
 • Ανάπτυξη και γερά οστά
  arrowΠΑΙΔΙ
next