Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Οργάνωση και Διαχείριση Διαιτολογικού Γραφείου

Μεγέθυνση κειμένου
Οργάνωση και Διαχείριση Διαιτολογικού Γραφείου

Το πρόγραμμα ασχολείται με πρακτικά θέματα εκκίνησης και λειτουργίας ενός διαιτολογικού γραφείου. Ο σπουδαστής στο τέλος των σεμιναρίων είναι σε θέση να ξεκινήσει μόνος του ένα διαιτολογικό γραφείο, κάνοντας σωστές επιχειρηματικές κινήσεις, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, το ρίσκο του.
 
  • Νόμοι - Μορφές επιχειρήσεων- Επιδοτήσεις
  • Κριτήρια επιλογής ακινήτων- Χωροταξία και αυτοματισμοί- Επίπλωση και μηχανοργάνωση
  • Μηχανήματα και εξοπλισμός - Λογισμικό
  • Λογιστική Διαχείρηση: ΑΠΥ Βιβλίου Πελατών
  • Έντυπα και φόρμες - Διαφήμιση και έντυπα – Προώθηση – ΜΜΕ-  Αρθρογραφία
  • Λειτουργία γραφείου - Σύνταξη διαιτολογίων
  • Συστήματα franchise
  • Πρακτική άσκηση

Εισηγητές
:
       
Ρέππας Κυριάκος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείου nutrimed
Μήλιος Σπύρος, Οικονομολόγος- Λογιστής Α’ Τάξης, Υπεύθυνος λογιστής σε περισσότερα από 10 διαιτολογικά γραφεία

Διάρκεια ενότητας : 32ώρες, τιμή ενότητας : 395 euro (συμπεριλ. ΦΠΑ 23%).


Για να κλείσετε θέση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 32 41 222 καθημερινά 11πμ- 5μμ (εκτός Σαββατοκύριακου).

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Έξυπνοι τρόποι για να μειώσετε τη ζάχαρη στη διατροφή του παιδιού σας
    arrowΠΑΙΔΙ
  • Επιστροφή στο σωστό βάρος μετά τις γιορτές
    arrowΓια κάθε στιγμή
  • 5 tips για να γίνει η ισορροπημένη διατροφή οικογενειακή συνήθεια!
    arrowΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
  • Σπάστε το ρόδι …να βρείτε την υγειά σας
    arrowΓια κάθε στιγμή
  • Γιορτινή διατροφή και ισορροπία σε συνθήκες καραντίνας
    arrowΓια κάθε στιγμή
next