Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Οργάνωση και Διαχείριση Διαιτολογικού Γραφείου

Μεγέθυνση κειμένου
Οργάνωση και Διαχείριση Διαιτολογικού Γραφείου

Το πρόγραμμα ασχολείται με πρακτικά θέματα εκκίνησης και λειτουργίας ενός διαιτολογικού γραφείου. Ο σπουδαστής στο τέλος των σεμιναρίων είναι σε θέση να ξεκινήσει μόνος του ένα διαιτολογικό γραφείο, κάνοντας σωστές επιχειρηματικές κινήσεις, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, το ρίσκο του.
 
  • Νόμοι - Μορφές επιχειρήσεων- Επιδοτήσεις
  • Κριτήρια επιλογής ακινήτων- Χωροταξία και αυτοματισμοί- Επίπλωση και μηχανοργάνωση
  • Μηχανήματα και εξοπλισμός - Λογισμικό
  • Λογιστική Διαχείρηση: ΑΠΥ Βιβλίου Πελατών
  • Έντυπα και φόρμες - Διαφήμιση και έντυπα – Προώθηση – ΜΜΕ-  Αρθρογραφία
  • Λειτουργία γραφείου - Σύνταξη διαιτολογίων
  • Συστήματα franchise
  • Πρακτική άσκηση

Εισηγητές
:
       
Ρέππας Κυριάκος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείου nutrimed
Μήλιος Σπύρος, Οικονομολόγος- Λογιστής Α’ Τάξης, Υπεύθυνος λογιστής σε περισσότερα από 10 διαιτολογικά γραφεία

Διάρκεια ενότητας : 32ώρες, τιμή ενότητας : 395 euro (συμπεριλ. ΦΠΑ 23%).


Για να κλείσετε θέση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 32 41 222 καθημερινά 11πμ- 5μμ (εκτός Σαββατοκύριακου).

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Καλοκαίρι…ώρα για φρέσκιες ιδέες για ισορροπημένα και απολαυστικά πρωινά!
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Οικογενειακό πρωινό: εύκολες λύσεις για μικρούς και μεγάλους!
    arrowΤο πιάτο μας
  • Ήρθε η ώρα να συμπληρώσεις αυτό που λείπει από τη διατροφή σου!
    arrowΤο πιάτο μας
  • Η αξία των αρχαίων σπόρων στη διατροφή μας
    arrowΤο πιάτο μας
  • Ελληνικός καφές: μία διαχρονική αξία!
    arrowΤο πιάτο μας
next