Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Οργάνωση και Διαχείριση Διαιτολογικού Γραφείου

Μεγέθυνση κειμένου
Οργάνωση και Διαχείριση Διαιτολογικού Γραφείου

Το πρόγραμμα ασχολείται με πρακτικά θέματα εκκίνησης και λειτουργίας ενός διαιτολογικού γραφείου. Ο σπουδαστής στο τέλος των σεμιναρίων είναι σε θέση να ξεκινήσει μόνος του ένα διαιτολογικό γραφείο, κάνοντας σωστές επιχειρηματικές κινήσεις, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, το ρίσκο του.
 
  • Νόμοι - Μορφές επιχειρήσεων- Επιδοτήσεις
  • Κριτήρια επιλογής ακινήτων- Χωροταξία και αυτοματισμοί- Επίπλωση και μηχανοργάνωση
  • Μηχανήματα και εξοπλισμός - Λογισμικό
  • Λογιστική Διαχείρηση: ΑΠΥ Βιβλίου Πελατών
  • Έντυπα και φόρμες - Διαφήμιση και έντυπα – Προώθηση – ΜΜΕ-  Αρθρογραφία
  • Λειτουργία γραφείου - Σύνταξη διαιτολογίων
  • Συστήματα franchise
  • Πρακτική άσκηση

Εισηγητές
:
       
Ρέππας Κυριάκος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείου nutrimed
Μήλιος Σπύρος, Οικονομολόγος- Λογιστής Α’ Τάξης, Υπεύθυνος λογιστής σε περισσότερα από 10 διαιτολογικά γραφεία

Διάρκεια ενότητας : 32ώρες, τιμή ενότητας : 395 euro (συμπεριλ. ΦΠΑ 23%).


Για να κλείσετε θέση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 32 41 222 καθημερινά 11πμ- 5μμ (εκτός Σαββατοκύριακου).

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Πρωινό τη Μεγάλη Εβδομάδα: νηστίσιμες προτάσεις
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Πρωινό για... σκληρά εργαζόμενους: tips για καλύτερη απόδοση!
    arrowΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
  • Ασβέστιο: Πόσο χρειαζόμαστε ανά ηλικία; Λύσεις για να πετύχουμε τον στόχο!
    arrowΤο πιάτο μας
  • Γλυκιά γεύση χωρίς πολλές θερμίδες στο πρωινό σου!
    arrowΤο πιάτο μας
  • Φυτικές ίνες: βρες τες στο πρωινό σου!
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
next