Σάββατο, 30 Μαϊου 2020

Βαρβάρα Καρμίρη - Ρέππα

Μεγέθυνση κειμένου
Βαρβάρα Καρμίρη - Ρέππα

Η Βαρβάρα Καρμίρη - Ρέππα είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης της Διατροφής – Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (2001). Στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης έχει ασχοληθεί με τη διατροφική αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών και έχει λάβει εξειδίκευση στα νοσοκομεία Παίδων - Αγία Σοφία, Λαϊκό, Σισμανόγλειο και Γ. Γεννηματά. Κατέχει, επίσης, πτυχίο από το τμήμα Αισθητικής του Α.ΤΕΙ Αθήνας (1997), ενώ έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο στις «Επιστήμες της Αγωγής» στην κατεύθυνση της «Εκπαίδευσης Ενηλίκων» από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Από το 2003 είναι συνεργάτης στο διαιτολογικό γραφείο nutrimed Ν. Ερυθραίας, αντιμετωπίζοντας πλήθος περιστατικών, ενώ πλέον είναι υπεύθυνη διαιτολόγος στο νέο γραφείο της nutrimed στα Πετράλωνα. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια διδάσκει σε δημόσια Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια, υλοποιώντας, τακτικά προγράμματα αγωγής υγείας με διατροφικό περιεχόμενο.

Στο συγγραφικό της έργο συγκαταλέγονται δυο βιβλία Διατροφής («Σύνταξη και Ανάλυση Διαιτολογίων» και «Βασικά Στοιχεία Διατροφής»), τα οποία διδάσκονται στα τεχνικά λύκεια όλης της χώρας, στην ειδικότητα «Τροφίμων και Διατροφής». Επίσης, έχει συμμετάσχει σε εξειδικευμένες ομάδες συγγραφής πολλών μικρών χρηστικών βιβλίων και ενημερωτικών φυλλαδίων, τα οποία αποσκοπούν στην πληροφόρηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα διατροφής.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) και έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τη διατροφή.

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Οικογενειακό πρωινό: εύκολες λύσεις για μικρούς και μεγάλους!
    arrowΤο πιάτο μας
  • Ήρθε η ώρα να συμπληρώσεις αυτό που λείπει από τη διατροφή σου!
    arrowΤο πιάτο μας
  • Η αξία των αρχαίων σπόρων στη διατροφή μας
    arrowΤο πιάτο μας
  • Ελληνικός καφές: μία διαχρονική αξία!
    arrowΤο πιάτο μας
  • Ξεκίνα προπόνηση με γεμάτες μπαταρίες!
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
next