Τρίτη, 21 Μαϊου 2019

Γεραμά Μαρμίνα

Μεγέθυνση κειμένου
Γεραμά Μαρμίνα

Η Γεραμά Μαρμίνα (Ασημίνα- Μαρία) γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι απόφοιτος του τμήματος «Διατροφής και Διαιτολογίας» του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Η Πρακτική της Άσκηση έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης,όπου παρακολούθησε και αντιμετώπισε διαιτολογικά, μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών. Στα πλαίσια διεξαγωγής της πτυχιακής εργασίας παρακολούθηση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη σε ιδιωτικό διαβητολογικό ιατρείο.

Από το 2008-2012 πραγματοποίησε τη μετεκπαίδευση της στο Εξωτερικό Διαβητολογικό Ιατρείο της Β’ Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Θ. «Άγιος Δημήτρης» με εξειδίκευση στη διατροφή σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη.
Από τον Ιούλιο του 2012 εργάζεται εθελοντική στη Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Μονάδα Έρευνας και Διαβητολογικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου <<Αττικον>> σε συνεργασία με τη Δρ. Αιμιλία Παπακωνσταντίνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων που σχετίζονται με τον σακχαρώδη διαβήτη.
Η συνεργασία της με την Nutrimed ξεκίνησε το 2012. 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
  • Το αλάτι στη διατροφή μας: κρυφή νοστιμιά ή κρυφή απειλή;
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Πρωινό: όχι πάλι τα ίδια και τα ίδια! Πάρε ιδέες!
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
  • Αυξάνεται παγκοσμίως η ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνουμε – Τι γίνεται στην Ελλάδα
    arrowΤο πιάτο μας
  • Καστανό ή λευκό ρύζι: Ποιο είναι πιο υγιεινό – Σε τι διαφέρουν
    arrowΤο πιάτο μας
  • Σύνδρομο burnout: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται
    arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
next