Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αιμιλία Κακάλη

Μεγέθυνση κειμένου
Αιμιλία Κακάλη

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Γραφείο
Nutrimed Θεσσαλονίκης


Η Κακάλη Αιμιλία είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος πτυχιούχος του Tμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στον τομέα της Δημόσιας Υγείας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σε ερευνητικό επίπεδο ασχολήθηκε με την παιδική παχυσαρκία, καθώς συμμετείχε στην πανελλήνια μελέτη του ΑΤΕΙΘ «Εκτίμηση των διατροφικών συνηθειών και της διατροφικής κατάστασης των εφήβων» στο Νομό Θεσσαλονίκης. Στο κύριο αντικείμενο έρευνας περιλαμβάνεται η διεκπεραίωση της μεταπτυχιακής εργασίας «Εντερικός μικροβιόκοσμος και διατήρηση απώλειας βάρους» και η συμμετοχή στη μελέτη «MedWeight» στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της μεταπτυχιακής εργασίας.
Η εμπειρία της στο χώρο της κλινικής διατροφής ξεκινά στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ ως ασκούμενη. Στη συνέχεια εργάστηκε ως διαιτολόγος σε ελληνική εταιρεία κλινικής διατροφής στην Αθήνα όπου παρείχε εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη σε ογκολογικούς και μετεγχειρητικούς ασθενείς. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στην ίδια εταιρεία στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα ασκεί το επάγγελμα της Διαιτολόγου και ειδικεύεται σε φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Αναλαμβάνει εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες ,την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Ενημερώνεται συνεχώς για τα νεώτερα δεδομένα στην επιστήμη της διατροφής, παρακολουθεί ποικίλα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης ενώ η πολυετής ενασχόληση της με τη γιόγκα αποτελεί το λιθαράκι της μετάδοσης των γνώσεων, ώστε ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να ακολουθήσουν ένα συνειδητό τρόπο διατροφικής συμπεριφοράς. 

nutrimedspecial
Οδηγός ευεξίας
prev
 • Σεπτέμβριος:ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες για δυναμική επιστροφή στο θρανίο αλλά και στο γραφείο!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Φθινοπωρινό restart: δώσε στον οργανισμό σου τα απαραίτητα εφόδια!
  arrowΤο πιάτο μας
 • Πρωινό για παιδιά: συνδυάστε τη γεύση με τη θρεπτική αξία!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
 • Ενυδάτωση στην παραλία: τα 3 tips που θα σε σώσουν φέτος το καλοκαίρι!
  arrowΓια κάθε στιγμή
 • Απόλαυσε τις καλοκαιρινές δραστηριότητες με γεμάτες μπαταρίες!
  arrowΥΓΕΙΑ & Lifestyle
next