Εβδομάδα 26 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου
Ένας καλός και νόστιμος συνδυασμός πρωτεΐνης και υδατάνθρακα. Οι χρωματιστές πιπεριές που περιέχει εκτός ότι δίνουν χρώμα στο πιάτο σας, σας προσφέρουν σε αφθονία και τη βιταμίνη C η οποία είναι ευεργετική για ανοσοποιητικό και όχι μόνο. ...
περισσότεραΜεσημεριανά

Ένα πιάτο πλούσιο σε φυτικές ίνες και φυτική πρωτεΐνη. Επίσης τα φασόλια είναι ένα όσπριο με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Οι λιαστές τομάτες από την άλλη αποτελούν μία πολύ καλή πηγή σιδήρου!...

Το ψαρονέφρι ανήκει στα ‘άπαχα’ τμήματα του χοιρινού κρέατος καθώς το λίπος που περιέχει είναι κυρίως επιφανειακό και μπορεί να αφιρεθεί εύκολα. Είναι καλή πηγή σιδήρου, σεληνίου, βιταμίνης β1 και φυσικά υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεϊνη. Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί και μία...

Τα θαλασσινά είναι από τα βασικότερα τρόφιμα που καταναλώνονται από άτομα που νηστεύουν ή από άτομα μη-λάτρεις των ψαριών. Η συγκεκριμένη συνταγή, είναι πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που λαμβάνονται μέσω των θαλασσινών, υδατάνθρακες μέσω του ρυζιού αλλά είναι και μια πολύ...

Τα ψάρια είναι πλούσια σε ανόργανα στοιχεία όπως φώσφορο, ασβέστιο και μαγνήσιο, τρία μεταλλικά στοιχεία σημαντικά για τη μεταλλοποίηση των οστών. Επίσης το ψάρι περιέχει Βιταμίνη Α και D που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της φυσικής μας άμυνας και συμβάλλουν...

Τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς περιέχουν πλήθος θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, ενώ δρουν και προστατευτικά ενάντια σε ασθένειες, όπως ο καρκίνος, τα καρδιαγγειακά κ.ά. Τα λαχανικά περιέχουν αρκετό νερό, ελάχιστο λίπος, καθόλου...