Εβδομάδα 1 με 7 Ιουνίου
Η συγκεκριμένη συνταγή, είναι πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που λαμβάνονται μέσω των θαλασσινών, υδατάνθρακες μέσω του ρυζιού αλλά είναι και μια πολύ καλή πηγή βιταμίνης C λόγω της πιπεριάς. Τα θαλασσινά θεωρούνται αφροδισιακή τροφή και αυτό συμβαίνει εξαιτίας του...
περισσότεραΜεσημεριανά

Ένα πιάτο γεμάτο υγεία! Ο μπακαλιάρος αποτελεί μια καλή επιλογή ψαριού καθώς είναι πηγή ω-3 λιπαρών οξέων,τα οποία συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερίνης.Το πράσο, ανήκει στην ίδια οικογένεια με το κρεμμύδι και το σκόρδο αλλά με πιο ήπια και γλυκιά γεύση. Είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε...

Τα ρεβύθια αποτελούν μία πολύ καλή πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, πρωτείνη, φυλλικό οξύ, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο και χαλκό. Τα ρεβύθια ανήκουν στην ομάδα των οσπρίων, τα οποία θα πρέπει να καταναλώνονται 2 φορές την...

Σήμερα συνδυάστε όσπρια με κάτι αμυλούχο...

Μία αρκετά εύκολη και γρήγορη συνταγή με χαμηλή ενεργειακή αξία,καθώς τα μανιτάρια περιέχουν περίπου 30 θερμίδες στα 100 γρ. Τα μανιτάρια είναι καλή πηγή σεληνίου και χαλκού. Το σελήνιο αποτελεί μία φυσική ασπίδα προστασίας κατά των ελευέρων ριζών του οργανισμού. Προσέξτε μόνο να μην...

Το ψαρονέφρι ανήκει στα ‘άπαχα’ τμήματα του χοιρινού κρέατος καθώς το λίπος που περιέχει είναι κυρίως επιφανειακό και μπορεί να αφιρεθεί εύκολα. Είναι καλή πηγή σιδήρου, σεληνίου, βιταμίνης β1 και φυσικά υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεϊνη. Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί και μία...
Ένα πιάτο καθαρά Μεσογειακό γεμάτο βιταμίνες. Τα φασολάκια είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, C, Κ, βιταμίνες Β του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες, μαγγάνιο και φυλλικό οξύ. Για να αυξήσετε τη θερμιδική του αξία μπορείτε στη συνταγή να προσθέσετε και καρότο. Τα φασολάκιαανήκουν στην ομάδα των...